6 Temmuz 2016 Çarşamba

TORUS

Yaşam çiçeği, torus ve insan

Drunvalo Melchizedek- Yaşam çiçeğinin unutulmuş sırrı kitaplarında, kalpte yaşamanın altı çizilir.

Kalp, sadece kanı pompalayan bir organ olmaktan öte, fetusun ilk oluşumundan itibaren merkezi konumda çok önemli bir organdır.
Beyin iki lobtan oluşmuştur, bu sebeple dualite içerir. Yani beyinle algılanan hiç bir şeyin tam kesin doğru olduğunu bilemeyiz. Neye, nasıl, hangi gözle bakıyorsak gerçeklik de ona göre değişime uğrar.
İnsanın beyni tam olarak çalışmasa da sevgi ile kararlarını alabilir.

Kalp, insan vücudunun tam ortasında ve tek bir organdır. Bu sebeple, kalp ve sevgi ile alınan kararlar daha doğrudur.

Ayrıca, insan vücudunun tam ortasından bir kanalın geçtiği ve 7 şakranın bu kanal etrafında sıralandığı bilinir. Yoga ve doğu felsefesi, insandaki bu 7 şakranın temiz, açık olmasını ve birbirleri arasında enerji akımının tam olmasının öneminden bahseder.

Yaşam çiçeği felsefesi, insanın nefesini kontrol ederek, nabzı kontrol edebileceğimizi, kalbin atışı ile oluşan nabızın Allah'ın insana verdiği yaşam kıvılcımı olduğunu, eril enerji olduğunu söyler.
Nefes alarak, ve kalbin atışı ile oluşan kıvılcım, 7 şakranın sıralandığı boş kanaldan aşağı ve yukarı hareket ederek, torus'u oluşturur. Torus, ortası ince bir hortum şeklinde delik olan manyetik bir alandır.
Yani her insanın bedeni etrafında bu Torus manyetik alanı bulunur, bu enerji dişil enerjidir.
İnsan nefesi ile bu manyetik alanı çok büyütebilir, ayrıca Torus'u kendi etrafında hızlıca çevirerek bir uzay gemisi yaratarak başka evrenlere seyahat edebilir.

Kuran'da Allah'ın insana kendi ruhundan üflediği belirtilir. Allah önce nefesi ve kalbi yaratmıştır, eril enerji daha sonra büyük bir Torus'u ve dişil manyetik alanı yaratmıştır. Bu yaratımın nasıl gerçekleştiği çok büyük bir sırdır, yoktan var edilmiştir.

Dünyamızın da etrafında bir manyetik alan bulunur ve bu manyetik alan da bir Torus ile ifade edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder