28 Temmuz 2016 Perşembe

AVENTURİN

AVENTURİN: Su ve Güneş
Aventurin bir kuvars türüdür. Duygusal olarak dengeleyici ve depresyona karşı etkilidir. Kendinizi mutlu hissetmek için kullanabileceğiniz bir taştır. Genel olarak kuvarsın yeşil tonlarında bulunur ve bu nedenle aventurin denildiğinde akla ilk olarak yeşil aventurin gelir. Ancak mavi ve turuncu tonlarında olanları da vardır. Aventurin sınırsız imkanlar taşıdır. Size geniş ufuklar açar. Hayal kuranların taşı olarak da tanınır. Kendinizi sınırlanmış, engellenmiş, dar düşünce kalıpları ya da modası geçmiş davranışlar içinde sıkışmış hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz.
Korkuları yenme ve yaşlılıkla mücadelede etkilidir. Zihinsel karmaşa ve stresi azaltır. Neşe taşı da denir. Sakinlik ve yaşama sevinci sunar. Bağımsızlık, sağlık ve mutluluk hissi verir. Sabrın sembolüdür. Metalik pariltilar saçan ve tanecikli bir yapiya sahip, Aventurine ayni zamanda Yildiz Tasi da denmektedir.
Bu pürüzsüz taşı göğsünüzün üzerine koyup, dogrudan cildinize temas ettirmek en iyi yoldur. Kolye olarak kullanılabilir. Taş sivri ise, sivri ucu yukarıya getirmek gerekir.
Bu tas sınırsız imkanlar taşıdır, size geniş ufuklar açar. Hayal kuranların taşı olarak da taninir. Kendinizi sınırlanmış , engellenmiş, dar düsünce kalıpları ya da modası geçmiş davranışlar içine sıkışmış hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz. Kalbin yakınına yerleştirildiğinde, kalbi diğer insanların olumsuzluklarından koruyacak bir enerji yayar.
Aventurin taşı hücre yenileyici ve gençlik verici etkilere sahip bir taştır. Yaşlılıkla savaşmakta etkilidir. Aventurin nese verici bir taştır ve kullanımı ile hem kullanan kisiye, hem de onun çevresine nese duyguları getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder