6 Temmuz 2016 Çarşamba

MER KA BAH

İçinizde sevgiyle gelişen farklı bir ışık türü olduğunu hayal edin.Bu ışık türü dünya ana dan gelen enerji ile buluşup şimşek bir hal alır Şimşek rengindedir ama sıcacık ve sevgiyle hissedebilirsiniz onu bir taraftan.Onu bir hamur gibi hayal edebilirsiniz.Onu evirip çevirebilirsiniz.Bununla yapılarınızı kurabilir ve yollarınızı açabilirsiniz.
Bu özel tür ışık ile yapılandırma içinizde yavaş yavaş gelişir dokunmalar ve ışık kırılmalarının artmaya başladığını hissedebilirsiniz.

İlk önce kendinizi boşluğa bırakmakta zorlanırsınız ya da asıl eğitimin yolda gidiş üzerine olduğunu farkedip üşenebilirsiniz ama unutulmaması gereken tek kural şudur:
hayatı seversen oda seni sever-sevmezsen oda seni sevmez.net.ve merkaba sevgisiz çalışmaz.

Mer ka ba tüm bilindik tarihinizin en hassas ve en gizli konusudur.Fakat insanlar merhabanın kendileri olduğunun farkında olmalılar.kadim mısırdan gelen bilgiler dünyaya farklı dağılımlar göstermiştir doğuda ve batıda ayrı gelişimlerde bulunmuşlardır fakat aynı merkaba memranlarını ki plutoniğinde dediği gibi en basit formu davut yıldızı tabir ettikleri ama asıl adının adalet yıldızı olduğu bir formdan bizim bayraktaki 5 köşeli yıldız formuna kadar değişik formlara bürünebilmiştir.Tarihte bu enerji bilgisinin bütün insanlığın mikromakrokozmik enerji bilgisi olduğunu kabul edip bunu en hızlı şekilde enerji tüketen değil enerji üreten bir toplum olmaya programlamalıyız.Bunu yapabilmek için enerji kaynağının kendiniz olduğunu kabul etmeniz gerekmektedir.

Konuyu en dostça şöyle özetleyebilirim:İçinde bulunduğunuz evren 3.boyutta şimşek enerjisine diğer boyutlarda daha farklı enerji türlerine bürünebilen bir enerji yumağı ve bir kaynaktan oluşan bir dönme sistemidir.Bu dönme sisteminde iki faktör ancak yaşamı doğurmayı tercih eder işte bu da sizlersiniz.

Belki ancak böyle gözlerimizi kısmadan güneşe bakabileceğizdir.Çünkü eğer biraz dikkat edersek ağacın dallanması ile şimşeğin çatallanmasını aynı form olduğunu ve bunun da enerjinin formu olduğunu görebiliriz.Su elektrik elektrik su olmak ister iki mavi böylece birleşir ve fıstığımız dünyamız oluşur.İki maviyi takip edin.
Peki merkaba nasıl merhaba der size?Nasıl sizi saran bir hayatın sizinde onu sarmanız ile dallanır ve budaklanır?Bunun için bir tek şeye ihtiyacınız var oda nefes almak.yanına su içmeyide ekler misiniz bilemiyorum ama nefes özellikle burundan alınan nefesin insan zihninde zamanda kırılma yaratarak başka gerçeklerin kapısını açtığını ve zamanı esnettiğini düşünüyorum.Üst ya da yan yada alt bedenlerinizin mutlu olduğu zamanlardan bahsediyorum.
Sadece içinde bulunduğunuz bedeni dinleyerek hayatın sizinle kontak kurmasını sağlayabilirsiniz.Kimbilir köşebaşların dönmeden artık neler olacağını bileceksinizdir.




Mısır dilinde, mer: ışık, ka: ruh ve bah: beden anlamına gelmektedir. ruhsal ışık beden olarak çevirebiliriz.
bu bedenimizin 17 metre çevresine kadar bir alana yayılan, yaradılışın Kutsal Geometrisi'sinin formlarından oluşan, ve kişiye zaman ve mekanda yolculuk etme fırsatını veren ilahi bir taşıttır.
en basit ve bilinen formu içiçe geçmiş iki tetrahedronun oluşturduğu, yıldız tetrahedron formudur.

Yıldız Tetrahedron Yöntemi merkaba med.

Bu yöntem  septagram yöntemine(BAK SEPTAGRAM) göre nispeten imajinasyonu daha zordur. Burada asıl mantık iç içe geçmiş iki piramitin tam ortasında olduğumuzu imajine etmektir. Buradaki piramitler eşkenar üçgen piramittir. Bu enerjimizin yükselmesini, dengelenmesini ve evrenle bağlantısının güçlenmesini sağlar. Üst piramit üst benliği, üst âlemleri (Gök baba veya güneş), üst bedenleri, alttaki piramit ise alt benliği, alt âlemleri (toprak ana, dünya) ve alt bedenleri temsil eder. Bu nokta üst bedenleri ve alt bedenleri tam orta noktası olan bilincinizde bütünleştirir, bu da daha yüksek bir bilinç şuuruna geçmemize olanak verir. Aynı zamanda evrenle olan bilinçli irtibatımızı destekler.
Çift piramit ile yapılan meditasyon aslında oldukça basittir, lakin bunun daha girift ve yoğun çalışma şekilleri de vardır. Özellikle “Yaşam çiçeğinin unutulmuş sırrı” isimli kitapta Mer-Ka-Ba meditasyonu olarak verilen bu farklı teknikleri de araştırabilirsiniz. Ben burada daha yalın, basit ve piramit odaklı versiyonunu veriyorum. Bunu detaylandırıp, detaylandırmamak size kalmıştır.
gözlerinizi kapatın ve 3 kere nefes alıp verin….Ardından kendinizi iki tane iç içe geçmiş piramidin tam ortasında imajine edin ve yavaşça yükselin, şu an tam evrenin ortasındasınız ve evrenle bir bütünsünüz. Piramitlerin içindeyken kendinizi akışa bırakın ve derin derin nefes alıp vermeye başlayın. Her nefeste biraz daha dengelendiğinizi ve evrenle bir olduğunuzu imgeleyin. Doğru bilince geldiğinizde olmasını istediğiniz şeyleri imgeleyin, özellikle sonucu imgeleyin ve nefes alın. Nefes verirken, nefesle birlikte hızla etrafa yayılan enerji halesi olarak imgenizin dağıldığını ve evrenle bir olduğunu imgeleyin. Ardından tekrar imgeleyin ve imgenizin sonucuna odaklanırken derin bir nefes alın ve yeniden nefesi vererek imgeyi serbest bırakarak, evrene enerji olarak yayıldığını imgeleyin.  İkili piramidin içinde bunu tam 8 kere tekrarlayın. (İmgeye odaklanırken nefes al, nefes verirken imgeyi evrene yay.) Sekiz kere tekrarladığınızda dileğinize odaklanmayın sadece piramitlere ve evrene odaklanıp, mükemmel bir güven duygusu hissedin.
Şüpheleriniz yok ve bu sırada bir mühür cümlesiyle çalışmayı bitirin. “İradem ile evren kabul etti.” “Artık oldu” “Gerçeklik yaratıldı” vs.. gibi içinizden geldiği gibi bir cümle olabilir, az öz ve kesin bir cümle olsun. Bu tamamlandığında yavaşça çalışmayı bitirin. Son olarak bu çalışma sırasında iki iç içe geçmiş piramidinizin döndüğünü görebilirsiniz (dönüşlerine odaklanmayın), sorun değil bırakın dönsünler, yönler sizin ihtiyacınıza ve amacınıza cevap verecek şekilde olacaktır. Yönlerini değiştirmeye çalışmayın.riniz yok ve bu sırada bir mühür cümlesiyle
çalışmayı bitirin. “İradem ile evren kabul etti.” “Artık oldu” “Gerçeklik yaratıldı” vs.. gibi içinizden geldiği gibi bir cümle olabilir, az öz ve kesin bir cümle olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder