25 Haziran 2016 Cumartesi

YAŞAM ÇİÇEĞİ KOŞULSUZ SEVGİNİN SEMBOLÜ

Yaşam Çiçeği 

Yaşam Çiçeğinin desenleri evrendeki her şeyi oluşturan kutsal oranların çıkış noktasıdır. Aslında çember değil küredir. Kutsal geometriyle bağdaştırılır. Semavi dinlerin hepsinde kullanılmıştır. Bu kutsal geometri, kendimizin ve evrenin gerçeğine ulaşmakta bize yardımcı olur.
Yaşam Çiçeğinin çizimi dünyanın her tarafında bulunur. Dünyanın her yerinde de adı aynıdır: Yaşam Çiçeği. Evrende başka yerlerde adı değişiktir. İki temel isim Sessizliğin Dili ve Işığın Dili olarak tercüme edilebilir. Bütün dillerin kaynağıdır. Evrenin öncelikli dilidir: Saf şekil ve orantı.


Yaşam çiçeği meditasyonu
-------------------------------------



 1- Bir adet yaşam çiçeğinin çıktısını alın.
2- Uzanın veya sandalyeye oturun. Tam sandalyenin altına ya da uzandıysanız sırt bölgenize gelecek şekilde yaşam çiçeği şeklini yerleştirin.
3- Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin nefes alın. Altınızdaki yaşam çiçeğini imgeleyin.
4- Yavaşça yaşam çiçeğinin parladığını ve büyüdüğünü imgeleyin.
5- Şimdi tüm vücudunuz bu yaşam çiçeği çemberinin içerisinde. Yaşam çiçeği parlarken tüm enerjisiyle bir olduğunuzu imgeleyin.
6- Ve kendinizi yaşam çiçeğinin akışına bırakın. Sadece yaşam çiçeğinin şekline ve altınızda parladığına odaklanın. Bırakın yaşam çiçeğinin enerjisi ruhunuza nüfus etsin, evrenin bilgeliği sizi doldursun ve ruhunuzu-dnalarınızı-hücrelerinizi her zerrenizi ve bilincinizi özgürleştirsin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder