27 Haziran 2016 Pazartesi

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN

Biz Evrene hangi enerjiyi gönderirsek, o enerjinin birçok versiyonu deneyimleriz…

Evrenin çalışma prensibi, bizlerin günlük hayatta kullandığımız yada küçüklüğümüzden beri bizlere öğretilen sistemlerden farklıdır. Evren size haksızlık yapıldığı, daha iyisinin başkasına gittiği konuları ile hiç mi hiç ilgilenmez. 
Atalarımız kuantum düşünce sistemini çok uzun yıllar önce keşfetmiş olacaklar ki “ Hayatına ne ekersen onu biçersin “ demişler.
Peki ne yapmalı, ne etmeli ki hayatımıza güzellikleri çekebilmenin yolunu keşfedebilmeli?
Öncelikle kendimiz ile hesaplaşmalı ve kendimizi olduğumuz gibi kabul ederek onaylamalıyız. Kendimizi affetmeliyiz. “Her ne yaşandıysa yaşandı, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, onaylıyorum ve seviyorum” demeliyiz.
Daha sonra, hani bazılarımızın onu hayatta affetmeyeceğim dediğimiz kişiler vardır ya, onlar dahil, hayatımızda kırıldığımız üzüldüğümüz herkesi hiçbir ön şartımız olmadan affetmeliyiz.
İnsan kimleri affetmekte zorlanır?
Daha önce güvenmiş olduğu yada sevdiği kişilerden beklemediği bir hareket veya davranışlar gördüğünde, o kişileri affedemez. Affetmediği anda da o kişi ile farkında olmadan enerji kancası ile kendini bağlanmış olur. Hayatında ne kadar çabalasak çabalayalım ne kadar donanıma sahip olursak olalım, bu kancalar, atacağımız her adımda hep bizi geriye doğru çeker ve ilerlememize o ya da bu şekilde mani olur.
Affetmek o kişinin yaptığının yanına kar kalması demek değildir. Sizin o kişinin enerji blokajından kurtulmanızdır. Başta da bahsetmiş olduğum gibi Evren sizin bir konuda ne kadar haklı, kızgın olduğunuz diğer kişinin ne kadar haksız olduğu ile hiç ilgilenmez.
Siz etrafa kızgınlık enerjisi mi yayıyorsunuz, intikam almak, en son darbeyi siz mi vurmak istiyorsunuz, Evren de size yaşadığınız olayların birçok versiyonunu dalga dalga önünüze getirir. Her dalga diğerinden daha kuvvetlidir. Önce kulağınıza “Uyan” der, ilkinde farkına varmak çok kolay olmasa da hemen uyanırsanız şanslısınız. Ama uyanmadınız ikinci olayla biraz daha yüksek sesle Uyannnn, Evrene gönderdiğin enerjinin farkına var ve Tekammül et. Siz hiç bir şey anlamadınız sonrasında size bir tokat atar ki bütün sisteminiz yerinden sarsılır. Kendinizi her anlamda yere düşmüş hissedersiniz.
İnsan kendi içini, kendi çocukluğunu dinleyerek, bu dünyada her şeyin bir yaratıcısı olduğunu ve aslında hepimizim Yaradanın bir parçası olduğunu, sevgi saçan güçlü birer ışık olduğumuzu idrak edersek, karşımızdaki bize ne yaparsa yapsın ona sevgi dolu enerji yollamaya başlarız.
İşte o zaman Evren de size tüm sevgi, şans, sağlık, mutluluk ve huzur dolu olayları, arzularınız doğrultusunda tek tek versiyonlar halinde size yaşatır.
Hayat, Akış ve Çevreniz Sizin Aynalarınızdır. Ne yaşamak isterseniz Evrene onu gönderirsiniz….
Sevgiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder