28 Temmuz 2016 Perşembe

UNAKİT

UNAKİT: Ateş ve Su 🔥💧🔥


Unakit, yüksek frekanslı bir yarı değerli taştır. Açıktan koyuya değişen, yeşilin ve pembenin tonlarını içinde barındırır. Kullanan kişiye iç huzuru ve rahatlık verir. Duygusal, zihinsel ve ruhsal sorunların aşılmasına yardımcı olup, kişiyi geçmişe saplanmaktan kurtarır, ruhsal, duygusal açıdan onarır. Enerjisi kişiye kendini sevme isteği kazandırır. Unakitten yayılan titreşimler ile, kök çakradan kalp çakrasına kadar uzanan alandaki tüm enerjisel blokajlar çözülür.
Kalbi, rahatsız eden duygu ve düşüncelerden temizler. Geçmişinizde yer alması muhtemel acı hatıraların etkisini siler, karma temizliği yapar. Kalbi saf sevgiye açan enerjileri taşır. Kalp hastalıklarının iyileştirilmesinde etkilidir. 
Duyguları anında dengeler. Bunun için içe dönüş çalışmalarında kullanabilirsiniz. Sırtüstü uzanarak vücudunuzda iki göğsünüzün arasına yerleştirip 10-15 dakika boyunca bu pozisyonda kalırsanız, kristalden yayılan, kalbinizi ferahlatan, iç dünyanızı sakinleştiren, yoğun bir şekilde huzuru hissettiren enerjileri hissedebilirsiniz. 
Unakit kristali psişik yeteneklerin geliştirilmesinde de kullanılır, içsel vizyonların alınmasında ve kuvvetlendirilmesinde etkilidir. 3. göz enerjilerini açar ve doğaüstü kabul edilen paranormal yeteneklerin kazanılmasına olanak sağlayabilir. Bu amaçla içe dönüş çalışmalarınızda alın bölgenize yerleştirerek kullanabilirsiniz.
Unakit kristalini, hamileler, bayanlar ve yeni doğum yapmış anneler tercih etmelidir. Hamilelik evresinin anne ve bebek açısından rahat atlatılmasına yardımcıdır. Doğum sonrasında kadınlarda görülebilen lohusalık sendromuna yönelik koruyucu ve yardımcı olarak kullanılabilir. Sinir sistemini rahatlatıcı ve dengeleyici özellikleri vardır. Doktorlar unakit taşının erkeklerden ziyade kadınların gebelik dönemlerinde taşıması gereken şifalı taşlardan birisi olduğunu söylemektedir. Bir çok uzman unakit taşının doğumu kolaylaşıran şifalı taşlardan birisi olduğunu vurgulamaktadır ve aynı zamanda unakit taşı bebek sağlığına da etkilidir. Geçmişten günümüze şans taşı olarak bilinir.
Huzur ve mutluluk arayanlar için harika bir taştır.
Çoğu hastalığın iyileşme sürecini destekler, hastanın eski sağlığına kavuşmasını hızlandırır. Üreme sistemini tedavi eder, kilo alımına karşı bedeni tetikte tutar. Saç ve deri sağlığı için kullanılması tavsiye edilir. 
Uyku problemi olanlar, yastıklarının altına bir tane koysunlar ve unakitten yayılan enerji ile mışıl mışıl huzurlu bir gece geçirsinler. 
Elektromanyetik enerji salan cihazların yanına koymak suretiyle elektromanyetik kirlilik etkilerini azaltır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder